Schilder je eigen kunstwerk in Pieter Vermeulen Museum

Schilder je eigen kunstwerk in Pieter Vermeulen Museum

Op zondag 21 april opent het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis zijn deuren voor een bijzondere creatieve ervaring voor jonge kunstliefhebbers. Tussen 13.30 en 15.00 uur wordt een speciale workshop “Boerderijdieren Schilderen” georganiseerd.

Kinderen vanaf 4 jaar worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze boeiende activiteit, waarbij ze onder begeleiding van een volwassene hun eigen kunstwerken kunnen creëren. De workshop biedt deelnemers de mogelijkheid om voorgetekende boerderijdieren tot leven te brengen. De kosten voor deelname aan de workshop bedragen slechts 4 euro per kind, naast de reguliere entree voor het museum. Na het schilderen hebben de deelnemers de gelegenheid om de interactieve tentoonstelling “De Groene Toverboerderij” te bezoeken, waar ze meer kunnen leren over het fascinerende leven op en rondom de boerderij. Een speurtocht door de tentoonstelling maakt het leerzame avontuur compleet.

Het is niet nodig om te reserveren voor de workshop. De inloop voor de workshop is van 13.30 tot 14.00 uur. Betalen via pin bij de kassa. Er is plek voor 15 kinderen.

Extra open
Vanaf nu is het pieter Vermeulen museum ook op woensdag middag geopend tussen 13:00 en 17:00. De regulieren tijden zijn vanaf nu dus:

Woensdag: 13:00-17:00
Vrijdag: 13:00-17:00
Zondag: 13:00-17:00

In de schoolvakanties (regio Noord) is het Pieter Vermeulen museum geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Het Pieter Vermeulen Museum is gevestigd aan de Driehuizerkerkweg 34d, 1985 EL Driehuis.