Voorjaarsconcert Close2U 

Voorjaarsconcert Close2U 

Op zaterdag 20 april staat Heemskerk in het teken van een boeiend voorjaarsconcert door Close2U. Dit close harmony koor, bestaande uit 21 enthousiaste zangers en zangeressen uit de regio IJmond, staat klaar om het publiek te betoveren met het beste van hun repertoire.

Onder het thema ‘Een wereld vol liefde’ zullen ze een scala aan nummers ten gehore brengen die de kracht van liefde in al haar facetten belichten. Van tijdloze lovesongs van artiesten zoals The Beatles, Burt Bacharach en Meghan Trainor, tot aanstekelijke melodieën met hartverwarmende teksten.

Dirigent Dennis van der Heijden leidt het koor, terwijl Ronald van der Veen hen op de piano begeleidt. Het belooft een prachtige avond te worden, waarbij het publiek zich kan laten meevoeren op een muzikale reis en de harde realiteit van alledag even kan vergeten. Het concert vindt plaats in het gebouw van het Apostolisch Genootschap, gelegen aan de Jean Monnetstraat 1 in Heemskerk, en begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 15 via de website van Close2U, bij de koorleden zelf en aan de deur (alleen betaling per pin). Bij de prijs zijn koffie en thee in de pauze en een drankje na afloop inbegrepen. Mis deze gelegenheid niet om te genieten van een avond vol liefde en muziek met Close2U!