Proef de lente bij de Ruïne van Brederode

Proef de lente bij de Ruïne van Brederode

Zondag 14 april is Heerlijkheid Brederode geopend voor jong en oud om de lente te komen proeven. Er zijn verschillende workshops te volgen bij de Ruïne, genoeg om een leuke dag mee te vullen.

Vleermuizenverhalen

Jan, een expert op het gebied van vleermuizen, heeft weer de jaarlijkse telling van vleermuizen uitgevoerd. Hij deelt zijn fascinerende kennis over deze kleine wezens die overwinteren in de Ruïne. Laat je meeslepen door zijn boeiende verhalen over de diverse soorten vleermuizen en leer alles over hun levenswijze.

Heksenhuisje

Sluit je aan bij Yvonne van Heks en Kruid, en laat de magie beginnen terwijl je een wenszaadje planten op de Dag van de Natuur! Het maakt niet uit of je jong of oud bent; we hebben allemaal wensen die we willen planten. Volgens de maankalender is dit het perfecte moment voor om je wens in de vruchtbare aarde te planten, waar deze kan ontkiemen en tot bloei kan komen.

Bijenbijeenkomst

Kom meer te weten over het fascinerende bijenvolk en ontmoet de ervaren imker bij de bijenstal. Leer alles over de bijen, hun leefwijze, en de rol van de imker in het zorgen voor deze belangrijke insecten.

Of kom gezellig langs en geniet van de heerlijke huisgebrande koffie, verrukkelijke appeltaart van het Appeltaartimperium en de prachtigste thee van Betjeman & Barton. Laat je betoveren door het groen tijdens het voorjaar bij de Ruïne van Brederode.

Vind je het leuk om aan de workshop mee te doen in de ochtend of de middag, schrijf je dan in via: https://www.heksenkruid.info/product/brederode-ochtend/?v=796834e7a283