Excursie Bosje van Broekens helemaal volgeboekt

Excursie Bosje van Broekens helemaal volgeboekt

Zondag 14 april is er een bijzondere excursie, namelijk een trip naar het bosje van Broekens. Dit kleine stukje land is normaal niet begaanbaar voor bezoekers, daar is het te klein en te kwetsbaar voor. Bij hoge uitzondering gaan er twee excursies naar dit kleine stukje natuur. Beide excursies zullen drie kwartier duren. Het stukje land staat vol met allerlei soorten stinzenplanten. De excursie is al helemaal volgeboekt en later aansluiten is helaas niet meer mogelijk.

Jarenlang heeft de familie Broekens het bosje achter hun huis aan de Driehuizerkerkweg 27 in Driehuis gekoesterd. Om de toekomst van dit bosje veilig te stellen hebben zij jaren geleden het eigendom overgedragen aan Landschap Noord-Holland. Landschap Noord-Holland organiseert dus deze unieke ervaring.