Luister terug: Frank Snoeks te gast bij Helden van Velsen

Luister terug: Frank Snoeks te gast bij Helden van Velsen

Donderdag 28 maart was Frank Snoeks te gast in het live radioprogramma Helden van Velsen. Deze geboren en getogen IJmuidenaar groeide uit tot een van de meest vooraanstaande sportverslaggevers van Nederland. Tussen 1986 en 2022 was hij overal op de wereld aanwezig om vooral voetbalwedstrijden maar ook schaatsen en honkbal te verslaan op TV.

Frank heeft ons meegenomen in de wereld van de sportverslaggeving voor zowel voetbal als Olympische spelen. De gehele uitzending was in het thema van Frank Snoeks. Ook zijn privéleven scheen nog door. Een interessante aflevering over een echte held van Velsen.

https://soundcloud.com/rtvseaport/helden-van-velsen-peter-snoeks-28-maart-2024?si=9199137bf2de46c8b70b98c5a146cb5a&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing