Deel 2 radiospecial: Hits uit Zee: van zeezender naar Lokale Omroep

Deel 2 radiospecial: Hits uit Zee: van zeezender naar Lokale Omroep

Op dinsdagavond 26 maart 2024 kan je luisteren naar het tweede deel van Hits uit Zee: van zeezender naar Lokale Omroep.

Marcel Out was beter bekend onder de naam Erik Beekman die hij gebruikte sinds zijn periode bij de voormalige zeezender Radio Monique en de grondlegger van Seaport FM, het huidige RTV Seaport. In de drie delige serie: “Hits uit Zee: van zeezender naar Lokale Omroep” blikt Richard van Dorp terug naar deze roemruchte periode.

Van 18 tot 19 uur wordt het tweede deel uitgezonden waarin Erik Beekman vertelt over zijn tijd aan boord van het zendschip de MV. Ross Revenge, de inbeslagname door de Nederlandse Marine, airchecks en jingles. Van 19 tot 21 uur kan je luisteren naar het Seaport FM programma van Erik Beekman die op 13 juni 2010 een interview had Leenderd Vingerling.

Luister mee via rtvseaport.nl/live-radio, of via de ether op 107,8 FM