Live radio special rondom On Stage Doe Dag

Live radio special rondom On Stage Doe Dag
© Aangeleverd

Dinsdagmiddag 19 maart worden er twee speciale On Stage radiospecial uitgezonden vanuit de radiostudio van RTV Seaport. Deze uitzendingen staan volledig in het teken van de IJmond Zuid-Kennemerland On Stage, een stage Doe Dag speciaal voor vmbo scholieren die een dagje meedraaien bij RTV Seaport.

RTV Seaport ontvangt op 19 maart een groep VMBO leerlingen en zal hen laten zien hoe het is om als radio DJ te werken bij de lokale omroep. De leerlingen worden aan het werk gezet en maken samen een speciale live radio uitzending rondom de Doe Dag vanuit de radiostudio van RTV Seaport. De tweede- en derdejaars VMBO leerlingen zijn afkomstig van het Tender College, Vellesan College, Technisch- en Maritiem College uit IJmuiden en vanuit Haarlem het Spaarne College.

De scholieren zijn verdeeld in twee groepen; een ochtendgroep en een middaggroep. Het ochtendteam zal tussen 11 uur en 12 uur live een radio-uitzending verzorgen. De middaggroep is vervolgens van 15 uur tot 16 uur live.

Luister mee via de ether op 107,8 FM of kijk mee via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.

Het beroepenfeest
Deel 1 van Zuid-Kennemerland On Stage was een Beroepenfeest op 5 maart. Beroepsbeoefenaren van allerlei organisaties, bedrijven en zzp’ers waren op 5 maart aanwezig bij het beroepenfeest. Er zijn 170 beroepsbeoefenaars en zo’n 800 tweede- en derdejaars VMBO leerlingen. Bekijk de beelden van die bijenkomst hieronder.