Radiospecial over geschiedenis Seaport: Hits uit Zee: van Zeezender naar Lokale Omroep

Radiospecial over geschiedenis Seaport: Hits uit Zee: van Zeezender naar Lokale Omroep

Vanaf dinsdagavond 19 maart 2024 van 18 tot 19 uur wordt op RTV Seaport het eerste deel van ‘Hits uit Zee: van zeezender naar Lokale Omroep’ uitgezonden.

Van 19 tot 20 uur kan je luisteren naar een testuitzending van Radio Paradijs op 26 juli 1981 en vervolgens van 20 tot 21 uur het Seaport FM programma van Erik Beekman die op 25 april 2010 een interview had met voormalig Radio Monique eigenaar Fred Bolland.

Marcel Out was beter bekend onder de naam Erik Beekman die hij gebruikte sinds zijn periode bij de voormalige zeezender Radio Monique en de grondlegger van Seaport FM, het huidige RTV Seaport. In de drie delige serie: “Hits uit Zee: van zeezender naar Lokale Omroep” blikt Richard van Dorp terug naar deze roemruchte periode.

In het eerste deel gaan we terug naar 1981 van Radio Paradijs en het prille begin van Radio Monique in 1984 met jingles, geluidsfragmenten van de entering door Rijkspolitie en Nederlandse Marine en ruwe takes met codes voor aan land. Luister mee met deze reis door de tijd!

Luister mee via rtvseaport.nl/live-radio, of via de ether op 107,8 FM