Luister terug: Kijk in de Wijk met stagiair Steffan te Beest

Luister terug: Kijk in de Wijk met stagiair Steffan te Beest

In de uitzending van Kijk in de Wijk op zaterdag 9 Maart ging Marlenne, in het tweede uur in gesprek met Steffan Te Beest die sinds 13 februari stage loopt bij RTV Seaport.

In het eerste deel introduceerde Steffan zich, inmiddels 18 jaar en geboren en getogen in IJmuiden. Zijn muzikale voorkeur gaat uit naar de jaren 80. Hij wist niet geheel wat hij wilde worden; iets met techniek of met zijn handen, maar geen kantoorbaan in ieder geval.

Steffan legt uit hoe hij, na de Fransiscus school, via het Technisch College in IJmuiden op zijn huidige opleiding “Media redactie medewerker“ van het Media College in Amsterdam is gekomen.

In het tweede deel ging Steffen verder in op de vragen van Marlenne over de inhoud van de opleiding. Hoe is de opleiding voor ‘Media redactie medewerker’ opgebouwd en natuurlijk wat er bij het uitzoeken van een stage komt kijken.

Tot slot in het laatste interview blok verteld Steffan hoe hij voor zijn stage uiteindelijk bij “RTV Seaport” terecht is gekomen. Hoe is zijn stage week opgebouwd? Wat zijn de taken? Wat vindt hij leuk om te doen? En inmiddels heeft Steffan zijn eerste stageverslag afgeleverd.

Deze en andere onderwerpen / vragen kwamen in het interview voorbij. Wil je meer weten?
Luister hieronder het hele interview terug!


De eerst volgende uitzending van Kijk in de Wijk is op zaterdag 16 Maart a.s. van 10:00 tot 12:00 uur in het tweede uur een interview bij RTV Seaport van vaste gast Marlenne met als gast Mevrouw Truus Groen. Zij was ooit actief in het wijkplatform in Oud-IJmuiden en doet al jaren werkzaamheden voor o.a. buurthuis de Brulboei. In alles wat ze doet is haar liefde voor het oudste deel van IJmuiden voelbaar.