Luister terug: Ingrid Kerstens bij Kijk in de Wijk

Luister terug: Ingrid Kerstens bij Kijk in de Wijk

In de uitzending van Kijk in de Wijk op zaterdag 24 februari ging Marlenne in het tweede uur in gesprek met Ingrid Kersten. Zij werkt als orthomoleculair therapeut en noemt zichzelf complementair zorgverlener, geeft advies en staat gezondheid voor ieder bij haar voorop.

Ingrid geeft in het eerste deel van het interview aan hoe ze de switch heeft gemaakt – van commercieel manager in het bedrijfsleven – naar natuur geneeskundig therapeut. En door een drietal eigen cruciale medische gebeurtenissen haar blik verruimde in de reguliere zorg.

In het tweede en laatste deel werd door Ingrid verder ingegaan op de vragen van Marlenne. Hoe de complementaire zorg de reguliere zorg elkaar kunnen versterken. Door voorlichting en de ondersteuning van het menselijk lichaam, het belang van water, zuurstof en vetzuren. Het belang van veel water drinken. Deze en vele andere onderwerpen en vragen kwamen in het interview voorbij. Wil je meer weten?
Luister hieronder het hele interview terug!