Miss Beauty Finale in Stadsschouwburg Velsen “Draait niet alleen om uiterlijk”

Miss Beauty Finale in Stadsschouwburg Velsen “Draait niet alleen om uiterlijk”
© Aangeleverd

De langverwachte finaleshow van Miss Beauty of Noord-Holland 2024 is eindelijk hier! Zondag 10 maart wordt het 10-jarig jubileum van Miss Beauty of Noord-Holland gevierd in de stadsschouwburg in IJmuiden met een schitterende show vol glitter en glamour. De finalisten zullen laten zien wat ze in huis hebben en waarom ze verdienen om gekroond te worden.

Gedurende de avond zullen de finalisten zich in verschillende rondes presenteren aan de jury. Aan het einde van de show zullen Miss Teen of Noord-Holland 2023, Indy Stolp, en Miss Beauty of Noord-Holland 2023, Ashley Pierau, hun opvolgsters kronen. Meer informatie en tickets vind je via de website van de stadsschouwburg.

Deelneemster Aurora is 19 jaar en legt in onderstaand fragment uit dat de verkiezing niet alleen maar over het uiterlijk gaat, maar ook om innerlijk.

Luister hieronder naar een telefonisch interview met deelneemster Aurora