Geen wachtlijsten bij zwembad De Heerenduinen

Geen wachtlijsten bij zwembad De Heerenduinen

Zwemmen is een belangrijke basisvaardigheid in Nederland. Maar veel kinderen moeten lang wachten voordat ze kunnen beginnen met zwemles. Bij zwembad De Heerenduinen in IJmuiden is dat niet het geval! Kinderen vanaf 4 jaar kunnen daar direct starten met zwemles, en ook direct instromen op elk niveau.

Bij De Heerenduinen wordt een brede variatie aan zwemlessen gegeven, afhankelijk van de leeftijd, het niveau en de wensen van het kind. Zo zijn er zwemlessen voor baby’s en peuters, voor kinderen die het Zwem-ABC willen halen, voor kinderen die extra uitdaging zoeken, maar ook voor volwassenen die willen leren zwemmen of hun techniek willen verbeteren. Er zijn ook speciale zwemlessen voor kinderen met een beperking of een speciale hulpvraag, die worden gegeven door gespecialiseerde instructeurs.

Zwembad De Heerenduinen heeft de Licentie Zwem-ABC en wordt elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria door de Nationale Raad Zwemveiligheid. De kinderen krijgen persoonlijke aandacht en begeleiding, en kunnen op hun eigen tempo leren.

Meer informatie over de zwemlessen bij De Heerenduinen is te vinden op de website www.zwembaddeheerenduinen.nl.