Centerfold Flashback Party Special en Laura Fygi te gast bij RTV Seaport

Centerfold Flashback Party Special en Laura Fygi te gast bij RTV Seaport

Dinsdagavond 27 februari 2024 kan je van 18.00 tot 19.00 uur in de Flashback Party Special luisteren naar een compilatie van live optredens van Centerfold. Het programma Flashback Party van 21.00 tot 23.00 uur komt deze week te vervallen. Om 19:00 uur zal zangeres Laura Fygi (ex-Centerfold) bij Richard van Dorp en Mark Metselaar live in de RTV Seaport studio komen aanschuiven.

Van 1980 tot en met 1983 zat Fygi in de groep Terra. Tussen 1984 en 1989 was Fygi lid van Nederlands populairste meidengroep Centerfold dat in 1991 werd opgeheven en Fygi begon samen met Rowan Moore die destijds ook bij Centerfold zat een band genaamd The Backlot.

In 1991 kwam haar eerste soloalbum “Introducing: Laura Fygi” uit. In 1993 groeide Fygi’s internationale bekendheid nadat in enkele landen (waaronder de Verenigde Staten) nog een album onder de titel “Bewitched” werd uitgebracht. Als enige Nederlandse zangeres wist ze met dit album de Amerikaanse Jazz Charts van de American Billboard te halen.

Laura heeft inmiddels als Jazz zangeres in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië opgetreden. Als Nederlandse zangeres is ze er zelfs in geslaagd om de Chinese markt te veroveren.

Presentatoren Richard van Dorp en Mark Metselaar praten met Laura over haar leven, muzikale carrière, het boek en de tour met gelijknamige titel “All of Me”.

Luister mee via de Ether: 107,8 FM