Werkzaamheden op het spoor Beverwijk-Haarlem

Werkzaamheden op het spoor Beverwijk-Haarlem
© André Muller via Pixabay

Wilt u dit weekend gebruik maken van de trein richting Alkmaar of Amsterdam? Houd er dan rekening mee dat deze reis anders verloopt dan u gewend bent. De NS voert namelijk vanaf vrijdag 23 februari tot maandag 26 februari werkzaamheden uit op het traject Beverwijk-Haarlem. Dit betekent dat u op de tussenliggende stations waaronder Driehuis, Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid geen gebruik kunt maken van de trein. Wel verzorgt de NS stopbussen langs het traject.

Mocht u richting Amsterdam moeten vanuit IJmuiden of Driehuis, dan kunt u gebruik maken van buslijn 382 die u rechtstreeks naar Amsterdam Sloterdijk brengt. Vanuit Santpoort-Noord en -Zuid is het advies om naar het busstation Spaarne Gasthuis te gaan, waarna u vervolgens de bus naar Haarlem kunt nemen en zo naar Amsterdam kunt gaan.

Mocht u richting Alkmaar, Den Helder en Hoorn moeten vanuit Driehuis of IJmuiden, dan is het advies buslijn 74 te nemen die u rechtstreeks naar station Beverwijk brengt. Mocht u vanuit Santpoort-Noord of -Zuid naar Beverwijk moeten, dan is het advies om naar busstation Spaarne Gasthuis te gaan en buslijn 73 te nemen in de richting van Beverwijk en Castricum station.

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op de website van de NS.