Engelmunduskerk Driehuis houdt inzameling voor Oekraïne

Engelmunduskerk Driehuis houdt inzameling voor Oekraïne
© Lotje Eikelboom / RTV Seaport

Op 24 februari houdt ­­­­­­­­­­de Engelmundeskerk in Driehuis een inzamelingsactie voor de burgers van getroffen gebieden in Oekraïne. Vanaf 10:00 tot 12:00 kun je spullen en ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­eten brengen naar Driehuizerkerkweg 113 Driehuis.

De datum is geen toeval. Het is dan precies 2 jaar geleden dat Oekraïne wordt binnengevallen door het Russische leger. Twee maanden na het begin van de oorlog hield de kerk ook al een inzamelingsactie. Deze actie werd als succesvol beschouwd. Daar wil de Engelmunduskerk dus een vervolg op maken met een nieuwe inzameling.

Wat wordt er allemaal verzameld?
Het beste om te doneren is lang houdbaar voedsel zoals ingeblikt vlees en groente. Of lang houdbare melk of vruchtensap. Maar ook dingen zoals hygiëne producten, slaapzakken en kinderspeelgoed worden zeer gewaardeerd. Kijk voor meer informatie op de site van de Engelmunduskerk. Https://engelmunduskerkdriehuis.nl/?page_id=3741