Open deuren bij Pieter Vermeulen Museum

Open deuren bij Pieter Vermeulen Museum
Een aquarel van Ineke Bethlehem uit de expositie in het Pieter Vermeulen Museum.

Het Pieter Vermeulen museum in Driehuis opent haar deuren voor de tentoonstelling van kunstenares Ineke Bethlehem. Ineke schildert al meer dan 30 jaar. Ze wordt vooral geïnspireerd door natuur, dieren oude gebouwen en het buitenleven. De tentoonstelling bestaat vooral uit aquarellen, een bepaald soort schildertechniek waarbij waterverf wordt gebruikt om mooie kleurrijke afbeeldingen te maken. Deze werken geven een indruk van het leven rond en op de boerderij achter te laten. Dit is een goede aanvulling bij de interactieve tentoonstelling van het museum ‘’De Groene Toverboerderij’’ en is te bezoeken tot en met 1 september op woensdag en zondag 13.00 tot 17.00 uur.

Extra open tijdens vakantie
Tijdens de voorjaarsvakantie in regio noord (17 t/m 25 februari) is het Pieter Vermeulen Museum extra geopend op de dagen dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Kaartjes voor het Pieter Vermeulen Museum zijn verkrijgbaar via de kassa (betaling via pin) het museum is gevestigd aan de Driehuizerkerkweg 34D in Driehuis.

Bekijk hieronder een indruk van de Groene Toverboerderij