Astrid Verschuren gast in Helden van Velsen

Astrid Verschuren gast in Helden van Velsen
©RTV Seaport

Netty Struijs

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 17 tot 18 uur Astrid Verschuren te gast in de studio van RTV Seaport.

Astrid is teamleider bij Vluchtelingen Werk Velsen en sinds maart 2022 verantwoordelijk voor het coördineren van alle werkzaamheden rondom de opvang van vluchtelingen uit de Oekraïne. Het gesprek met haar zal gaan over haar werkzaamheden; hoe ziet haar werkdag eruit; hoeveel opvanglocaties zijn er in Velsen en waar staat de begeleiding uit die aan de vluchtelingen wordt aangeboden.

Rond half zes wordt gebeld met slager Stefan Schaaper uit Driehuis. Stefan is eigenaar van de slagerij aan de Driehuizerkerkweg, die 90 jaar geleden geopend werd door zijn grootouders.

Het programma wordt vanmiddag gepresenteerd door Alex Perukel, die ook de techniek verzorgt, en Netty Struijs. Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether op107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.