Peter de Bie studiogast bij Helden van Velsen

Peter de Bie studiogast bij Helden van Velsen
© Dennis Gouda Fotografie

Van de redactie

Op donderdag 25 januari is Peter de Bie, eigenaar van strandtent Beach Inn, de studiogast bij live radioprogramma Helden van Velsen. In de december 2023 werd zijn strandpaviljoen Beach Inn door brand compleet met de grond gelijkgemaakt. Ook in 2012 overkwam hem een ramp als deze met zijn strandpaviljoen. Tijdens het programma vanaf 17.00 uur gaan presentatoren Martijn Mewe en Steef Hammerstein met hem in gesprek.

Hoe gaat het inmiddels met de eigenaar Peter de Bie die op het punt stond met pensioen te gaan?

Om circa 17.45 uur wordt er nog gebeld met wethouder Jeroen Verwoort over de staat van de financiën van de gemeente Velsen.

In een landelijk bericht kwam gisteren, 24 januari, naar buiten dat de financiële gezondheid van Velsen sterk te wensen overlaat. Vooral als we naar de lange termijn kijken, Velsen bungelt met een rapportcijfer 4 onderaan de lijst van de ruim 340 gemeentes in Nederland

Helden van Velsen is donderdag tussen 17.00 en 18.00 uur te beluisteren via de Ether op107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.