‘Klink en de Kaas’ weer terug op de radio

‘Klink en de Kaas’ weer terug op de radio

Van de redactie

Na een aantal weken afwezigheid is live radioprogramma Klink en de Kaas vanaf donderdag 25 januari weer terug op de radio! Radiomakers Jan Klinkenberg en Wim Kaas staan klaar om de luisteraar weer wekelijks te voorzien van een dosis fijne muziek en actualiteiten.

Vanaf december mist het live radioprogramma Klinkende Kaas al op de radio van RTV Seaport vanwege privé omstandigheden. Maar het duo Jan Klinkenberg en Wim Kaas is terug! Klink en de Kaas is heerlijk om tijdens lunch uren tussen 11.00 uur en 13.00 uur aan te zetten en de dag te doorbreken. Jan en Wim draaien lekkere muziek en praten je bij over nieuws uit de regio.

Luister elke donderdag mee tussen 11.00 uur en 13.00 uur via de ether op 107,8 FM