Rolstoeldansers gezocht met of zonder stoel

Rolstoeldansers gezocht met of zonder stoel

Van de redactie

In februari en maart gaat Welzijn Velsen op woensdag van 14.00- 15.00 uur rolstoeldansen bij Kunstform. In vier lessen dansen de deelnemers een hele choreografie. De eerste les is op proef met open inloop voor iedereen die dit eens wilt proberen.

Ben jij gek op dansen, maar denk jij dat het voor jou geen optie is om dansles te volgen omdat je door een fysieke beperking aan een rolstoel/scootmobiel gebonden bent? Dan is deze dansgroep wat voor jou! Ook als je geen fysieke beperking hebt, maar met mensen wilt dansen in een rolstoel of scootmobiel ben je van harte welkom om mee te doen.

Dansen is écht voor iedereen, dus ook voor jou, mogelijk. GA Velsen (voormalig Velsen Actief en Gezellig) biedt je in samenwerking met DanceWorks Health een leuke groepsles met alle voordelen die dans biedt. Werk aan het vergroten van je spierkracht en conditie waardoor je je fitter gaat voelen. Dans je stress weg en geniet van de gezelligheid en sociale contacten die je opdoet door samen met anderen te dansen. Maar natuurlijk is het ook leuk om samen met elkaar een choreografie te leren en uit te voeren. Onder begeleiding van een professionele docent van Kunstform Velsen. De lessen vinden plaats bij Kunstform op Schoolpad 4 in IJmuiden

Voor meer informatie en aanmelding; stuur een bericht naar Marcel, mail naar velsenactiefengezellig@hotmail.com.