Optreden Bigband Soli zondagmiddag op TV bij RTV Seaport

Optreden Bigband Soli zondagmiddag op TV bij RTV Seaport

Sabrina Koster

Aanstaande zondag kunt u weer genieten van een nieuw optreden tijdens het cultuur uurtje van RTV Seaport. Op zondag 14 januari wordt er om 14.00 uur een optreden vertoond van Bigband Soli! Dit optreden is opgenomen tijdens het VG Festival Orkesten.

Kijk zondagmiddag vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Over Bigband Soli
De Bigband Soli treedt op verschillende locaties op zoals het Havenfestival, bij de Avondvierdaagse en op concerten georganiseerd door de Velser Gemeenschap.

Het soort muziek dat gespeeld wordt is swingjazz. Het repertoire is heel gevarieerd, met nummers als: Fly me to the moon, Makin’ Whoopie, Summertime, en Bad, bad Leroy Brown. Sommige nummers zijn helemaal instrumentaal, bij andere wordt ook gezongen. De Bigband staat onder leiding van dirigent Daniël Follman. De zang wordt gedaan door de vaste zangeres Caecilia.