Luister terug: Kijk in de Wijk met John van Opijnen en Sander Smeets

Luister terug: Kijk in de Wijk met John van Opijnen en Sander Smeets

Chris Schrijver

In de laatste uitzending van 2023 van Kijk in de Wijk op zaterdag 23 December jl. ging John van Opijnen in het tweede uur in gesprek met wethouder Sander Smeets van gemeente Velsen. Hij heeft o.a. ruimtelijke ordening en wonen in zijn portefeuille.

In het interview ging John v. Opijnen met wethouder Sander Smeets in gesprek over de voorgenomen plannen van de gemeente, waaronder het gepresenteerde plan van Pont naar Plein. Waar gaat wat gebeuren? Wat wel, wat niet? Wat is de ambitie? De mobiliteit, de verkeersdoorstroming, de verbetering van het winkelgebied in het centrum, het aantal te bouwen en te slopen woningen. Dit is een greep uit de
onderwerpen die tijdens het interview van John v. Opijnen met wethouder Sander Smeets aan de orde kwamen.

Luister hieronder het hele interview terug.

De eerstvolgende uitzending van Kijk in de Wijk is op zaterdag 6 Januari van 10:00 tot 12:00 uur met in het tweede uur een interview van vaste gast Marlenne Schrijver met Jim v.d. Eng en Johan Bax van Natuurmonumenten.