Bekijk optreden Klein Orkest Soli zondagmiddag vanuit huiskamer

Bekijk optreden Klein Orkest Soli zondagmiddag vanuit huiskamer

Van de redactie

Deze zondag is er weer een nieuw optreden te zien tijdens het Cultuur uurtje van RTV Seaport. Op 24 december kunt u genieten van een optreden van het Klein Orkest van Soli vanuit uw eigen woonkamer! Kijk mee vanaf 14.00 uur naar een optreden dat is opgenomen tijdens het VG Festival Orkesten.

Kijk zondagmiddag vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Over Soli Klein Orkest
Het Klein Orkest Soli onder leiding van Ineke Wentink is een enthousiast ensemble waar gezelligheid, samenspel en het verzorgen van sfeervolle concerten voorop staan. Met het accent op populaire en lichte muziek is het Klein Orkest in staat een swingend en vooral afwisselend programma te brengen van onder andere pop-, filmen musicalmuziek.

Het Klein Orkest telt ongeveer 25 leden variërend in leeftijd van 15 t/m 65 jaar. Versterking voor de klarinetten en de trompetten is zeer welkom. Het Klein Orkest heeft een harmoniebezetting. Dit betekent dat de bezetting bestaat uit zowel hout- als koperblaasinstrumenten en slagwerk.