Friso Huizinga te gast bij Helden van Velsen

Friso Huizinga te gast bij Helden van Velsen
©RTV Seaport

Van de redactie

In de live uitzending van de Helden van Velsen is op donderdag 21 december Friso Huizinga de studiogast. Friso is aan zijn vijfde jaar als City marketeer in de Gemeente Velsen bezig. Een mooi moment om met hem terug te blikken op wat dat de afgelopen jaren gebracht heeft en zeker ook wat we de kom ende jaren mogen gaan verwachten.

De gemeente heeft ook voor komend jaar weer een mooi budget beschikbaar gesteld. Friso zal Karel Ockeloen en Steef Hammerstein als de presentatoren van het programma Helden van Velsen meenemen op het pad der uitdagingen voor komend jaar.

Helden van Velsen is tussen 17.00 en 18.00 uur te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.