Vrijwilligers van de IJmuider Reddingbrigade staan altijd paraat

Vrijwilligers van de IJmuider Reddingbrigade staan altijd paraat
©RTV Seaport

Netty Struijs

Tijdens het live radioprogramma Helden van Velsen donderdag 30 november waren Sven van de Goorbergh en Kees Buis van de IJmuider Reddingsbrigade te gast in de studio van RTV Seaport. Beiden zijn lid van het bestuur van de IJRB. Sven is voorzitter en Kees beheert de portefeuille strand en is tevens woordvoerder

Tijdens het gesprek met de presentatoren Karel Ockeloen en Netty Struijs vertellen de heren onder andere over de inzet van vrijwilligers die dag en nacht klaar staan om hulp te verlenen. Verder komt de reddingspost op het strand aan de orde. Daar moet iets mee. De duinen groeien letterlijk boven het hoofd van de post waardoor het uitzicht op zee wordt belemmerd.

In bijgevoegd geluidsfragment is het hele interview met Buis en Van de Goorbergh te beluisteren.