Sterpianiste en Meesterviolist in ‘t Mosterdzaadje

Sterpianiste en Meesterviolist in ‘t Mosterdzaadje
©aangeleverd

Van de redactie

Pianiste Regina Albrink is op zaterdag 25 november om 15.00 uur te gast in ‘t Mosterdzaadje. Op haar programma staan nocturnes en polonaises van Frederic Chopin en onder andere Liebestraum en de 12e Hongaarse rapsodie van Franz Liszt. Behalve haar alom geroemde en geprezen pianospel weet zij als geen ander, met veel humor, haar programma mondeling toe te lichten.

Op zondag 26 november komt violist Joseph Puglia met het solo programma ‘Voices of the Violin’ naar ‘t Mosterdzaadje. Puglia ( New York) is momenteel soloviolist bij het Asko/Schönberg ensemble in Amsterdam, en geeft les aan de vioolfaculteit van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Nadat hij afscheid had genomen van zijn Gagliano begon zijn zoektocht naar een nieuw instrument. Zondag voert hij de muziek uit die componisten speciaal voor hem en zijn nieuwe viool schreven.

Aanvang programma op beide dagen om 15.00 uur.
Toegang vrij. Collecte na afloop met richtlijn van 10 euro.