Motorenmiddag in het Zee- en Havenmuseum

Motorenmiddag in het Zee- en Havenmuseum

Van de redactie

Op zaterdag 25 november is er vanaf 13.00 uur een motorendraaimiddag in het Zee- en Havenmuseum IJmuiden.

Vanaf 13.00 uur worden de oude scheeps- en gemaalmotoren in de motorenhal één voor één opgestart door de machinisten. Ook staan er veel kleine miniatuurmodellen. Pareltjes van techniek. Bezoekers kunnen zelf deze kleine modellen laten draaien. Een uitgelezen kans om dit te combineren met de expositie ‘Tijd op Zee’ met schilderijen van maritiem schilder Fred Boom of de expositie ‘Navigeren door de Eeuwen’. Voor kinderen altijd vier speurtochten. Het museum is op zaterdag- , zondag- en woensdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De vrijwilligers verwelkomen u graag.

Museumkaart geldig. Adres: Havenkade 55, IJmuiden.