Natuurorganisatie zoekt helpende handen

Natuurorganisatie zoekt helpende handen
Foto: Buitenplaats Leyduin door R. van Wijk

Bron: Landschap Noord-Holland,

Vind je het leuk om je in te zetten voor de natuur? Landschap Noord-Holland is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Je kunt een betekenisvolle bijdrage leveren aan bijvoorbeeld: de wandelroutes nalopen, het technisch materiaal up-to-date houden òf het dagelijks openen en afsluiten van het romantische monumentale uitzichtpunt de Belvédère.

Naast de steun vanuit 30.000 donateurs is ook de bijdrage van vrijwilligers ontzettend belangrijk voor natuurbehoud en herstel. Als natuurorganisatie met circa 100 eigen natuurgebieden liggen er ook in de regio Zuid-Kennemerland veel uitdagingen. Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan een mooier en gezonder Noord-Holland en samen met de boswachter of zelfstandig natuurbeheerklussen uit te voeren? Kijk voor meer informatie op onze website: landschapnoordholland.nl/vrijwilligers/vrijwilligersvacatures.

Landschap Noord-Holland biedt een informele en dynamische werkplek, een inwerkperiode en natuurlijk een vrijwilligers- en onkostenvergoeding. Schroom niet en stuur een korte motivatie met jouw contactgegevens naar de boswachter.