Sinterklaasloop voor jong en oud

Sinterklaasloop voor jong en oud
© Ton van Steijn

Bron: Atletiekvereniging Suomi

Op zondag 26 november 2023 kunnen hardloopliefhebbers van alle leeftijden zich opmaken voor de gezellige en sportieve traditie: de Sinterklaasloop. Ga voor een uitdagende 10 km, een snelle 5 km of ren samen met je kind de 1 km. Na afloop ligt voor elke deelnemer een overheerlijke verrassing klaar.

De start van de 5 km en 10 km is om 11.00 uur en vindt plaats vanaf de atletiekbaan van atletiekvereniging Suomi. Het parcours leidt de deelnemers langs de rand van de prachtige Kennemerduinen. De 10 km biedt een extra sportieve uitdaging met de pittige klim op de Bergweg in Bloemendaal. De 1 km jeugdloop gaat over en rondom de atletiekbaan en start om 10.45 uur. De Pieten verzorgen voor de warming-up; samen zingen en dansen op de beats van de DJ.

Na afloop van alle inspanningen hebben de Pieten een overheerlijke verrassing klaarliggen voor alle deelnemers. En de jeugdlopers ontvangen allemaal een medaille als herinnering. Voor toeschouwers zijn er warme dranken en lekkernijen verkrijgbaar in de kantine.

Om deel te nemen aan dit gezellige evenement, is online inschrijven mogelijk tot en met 22 november 2023 via de website www.inschrijven.nl. Meer informatie over de Sinterklaasloop en mogelijkheden voor na-inschrijving zijn te vinden op www.avsuomi.nl.