De Zaterdagmiddagshow met Lodewijk is terug

De Zaterdagmiddagshow met Lodewijk is terug

Lodewijk Jansen

De vaste Seaport luisteraar zal het wel hebben gemerkt, de afgelopen twee maanden was Lodewijk afwezig op de zaterdagmiddag. Sinds 5 november is de zaterdagmiddagshow weer terug van 16.00 uur tot 19.00 uur. Luister jij mee?

In de show van afgelopen zaterdag vertelde Lodewijk dat hij om een aantal privé redenen even niet te horen was op zaterdag tussen 16:00-19:00. Overigens vertelde hij ook dat hij zijn show en de vrienden van Seaport had gemist!

Sinds 5 november is de zaterdagmiddagshow weer terug. Lodewijk gaat je elke zaterdag verblijden met de lekkerste hits tussen 16.00 en 19.00 uur. Welke liedjes zijn bijvoorbeeld nu populair op dit moment? Dat hoor je bij hem. Lodewijk heeft daarnaast altijd weer de leukste verhalen voor je klaar staan waarvan je een goede glimlach op je gezicht krijgt. De Zaterdagmiddagshow is er ook om ervoor te zorgen dat jij een ideaal weekend hebt. Met onder meer de Uittip vertelt Lodewijk je wekelijks de leukste activiteiten uit de hele IJmond zodat je hiermee een leuk ontspannen weekend beleeft.

Kortom, de Zaterdagmiddagshow is de show met de meeste muziek, maar ook de leukste verhalen en de interessantste nieuwtjes waarmee je het weekend goed viert! Als je benieuwd bent naar de show van 5 november, hieronder vind je hem terug.

RTV Seaport Radio luister je in de ether op 107,8 FM (Velsen) of via rtvseaport.nl/live-radio.