Priscilla Miedema gast in Helden van Velsen

Priscilla Miedema gast in Helden van Velsen
©RTV Seaport

Netty Struijs

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 17 tot 18 uur Priscilla Miedema te gast in de studio van RTV Seaport.

Priscilla is mantelzorgmakelaar en betrokken bij de organisatie van de dag van de Mantelzorg die zaterdag 11 november in het gemeentehuis van Velsen wordt gevierd. Op deze dag worden Velsense mantelzorgers door wethouder Marianne Steijn in het zonnetje gezet. Verder gaat Priscilla in op de vragen van de presentatoren Martijn Mewe en Netty Struijs over onder andere wat de functie van mantelzorgmakelaar inhoudt.   

Rond half zeven wordt gebeld met Jeroen Besseling van de Stichting Welzijn Velsen over de zojuist verschenen Nieuwsbrief met belangrijk nieuws en activiteiten. De gesprekken worden afgewisseld met het draaien van verzoeknummers van de gast.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.