Vanaf maandag inschrijving amateurtoernooien Tata Steel Chess Tournament

Vanaf maandag inschrijving amateurtoernooien Tata Steel Chess Tournament
Archieffoto 2023 ©aangeleverd

Van de redactie

Maandag 30 oktober is een belangrijke datum voor schaakliefhebbers. Dan start namelijk de inschrijving voor amateurs die willen deelnemen aan het Tata Steel Chess Tournament 2024. Het toernooi vindt van 12 tot en met 28 januari 2024 plaats in Wijk aan Zee, ook dit jaar weer inclusief alle amateurtoernooien.

“We kijken enorm uit naar de 86e editie van ons geweldige schaaktoernooi”, aldus toernooidirecteur Jeroen van den Berg.  “Wat ons toernooi speciaal maakt, is het feit dat je als amateurschaker zo dichtbij de absolute wereldtoppers je eigen toernooi kan spelen. Het deelnemersveld van de wereldtoppers (de Challengers en de Masters) wordt uiterlijk derde week november bekend gemaakt.

Start inschrijving amateurtoernooien
Inschrijven voor de Weekendvierkampen, de Dagvierkampen en de Tienkampen kan vanaf maandag 30 oktober om 10.00 uur via de website van het Tata Steel Chess Tournament: www.tatasteelchess.com. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.