Peter Blinkhof te gast in Helden van Velsen

Peter Blinkhof te gast in Helden van Velsen
©RTV Seaport

Netty Struijs

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 17 tot 18 uur Peter Blinkhof te gast in de studio van RTV Seaport.

De geboren en getogen IJmuidenaar Peter Blinkhof was gedurende de laatste 17 jaar van zijn carrière havenmeester bij Zeehaven IJmuiden. Hij heeft vorige week afscheid genomen en gaat genieten van een welverdiend pensioen. Peter zal vanavond ingaan op vragen over het reilen en zeilen in de havens van IJmuiden.  

Rond half zeven wordt gebeld met Sophie Noorman, die met vier andere studenten van de Hoge School Amsterdam de sport- en spelmiddag ‘Eenzaamheid Buitenspel’ organiseert.  Dit evenement om ouderen de kans te geven om nieuwe mensen te ontmoeten en deel te nemen aan meerdere activiteiten wordt gehouden op woensdag 25 oktober in het 711 Telstar Stadion

De presentatoren zijn vanavond Karel Ockeloen en Netty Struijs. De techniek is in handen Alex Perukel.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.