Vriendschap, weemoed en verlangen in ’t Mosterdzaadje

Vriendschap, weemoed en verlangen in ’t Mosterdzaadje
©aangeleverd

aangeleverd

Vriendschap is het thema van het programma dat het Vivezza Trio op vrijdag 13 oktober om 20.00 uur in ‘t Mosterdzaadje ten gehore brengt. Al bijna 15 jaar brengt het uiterst professionele Vivezza Trio levendige en kleurrijke programma’s die ze tijdens het concert toelichten.

Het Vivezza Trio bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen. Zij maakten zelf de bewerkingen voor hun trio spelen vrijdag Mozart (Kegelstatt Trio), Schubert (Adagio uit zijn Octet), Brahms (2 Gesänge ) en Dvorak (Hongaarse dans).

Pianomuziek die hoopt biedt

Maria Nemtsova is een internationaal geroemd concertpianiste die zich in Nederland heeft gevestigd. Zij is op zondag 15 oktober om 15.00 uur in ‘t Mosterdzaadje om haar nieuwe album ‘Past Perfect’  te presenteren. Maria verheugt zich erop om deze heel persoonlijke cd in Santpoort te laten horen. Muziek die hoop biedt met als thema het verkennen van een weemoedig verlangen. Maria Nemtsova is oprichtster van ‘Muziek voor Vrede’ en bracht in talloze oorlogsgebieden muziek.