Karel Ockeloen vanavond gast in Helden van Velsen

Karel Ockeloen vanavond gast in Helden van Velsen
©RTV Seaport

Netty Struijs

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 17 tot 18 uur Karel Ockeloen te gast in de studio van RTV Seaport.

Ockeloen heeft ruim 14 jaar ervaring in een politieke functie als raadslid en van 2006 tot 2010 als wethouder voor de PvdA in de gemeente Velsen. Vanavond introduceert Martijn Mewe Karel als nieuwe presentator van het programma Helden van Velsen.

Het team presentatoren bestaat vanaf vandaag uit: Steef Hammerstein, Netty Struijs, Martijn Mewe en Karel Ockeloen. Wekelijks staan zij in duo’s achter de draaitafel in de studio op donderdag van 17 tot 18 uur.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.