Zangeres Elisa live bij RTV Seaport

Zangeres Elisa live bij RTV Seaport
© Elisa

Richard van Dorp

Op zaterdagmiddag 9 september 2023 zal Richard van Dorp in zijn radioprogramma Nederlands op Verzoek van 14 tot 16 uur zangeres Elisa live in de studio ontvangen.

Richard van Dorp heeft bij RTV Seaport het genoegen om haar twee uur lang te mogen interviewen en zal ze ook live in de studio gaan zingen. En RTV Seaport heeft de primeur om als allereerste radiozender van heel Nederland de nieuwste single van Elisa te mogen gaan draaien. Rond 15.30 uur zal Richard haar telefonish voor stellen aan de bekende platenplugger Dennis van der Kraan van Score Promotions die Elisa verder zal gaan helpen in de artiestenwereld.

Elisa startte haar zangcarriëre in 2006 met de band PUUR en brachten Nederlandstalige nummers met als rode draad de liefde wat in 2011 uiteindelijk een album met de titel “De rode draad” wordt met daarop 11 nummers.

Na de geboorte van haar dochter en vele liedjes verder besloot Elisa te gaan schrijven over het moederschap. In 2017 gaat ze weer samenwerken met PUUR onder het Project PUUR Mama. Er kwamen onder deze naam maar liefst 10 nummers uit en twee ervan werden in opdracht van en in samenwerking met het zeer bekende WIJ (www.wij.nl) uitgebracht.

In 2019 bracht Elisa de eerste single uit onder haar eigen naam en nam ze ook verschillende covers en vertallingen op. Eind december 2019 komt de Nederlandse vertaling van het nummer My grown up Christmas list van David Foster uit en verscheen er ook een prachtige videoclip.

Begin 2020 werd Elisa met haar oud bandleden van PUUR genomineerd voor een Edison Award voor het meeschrijven aan het album van Trijntje Oosterhuis. In 2022 heeft Elisa nog een aantal singles opgenomen en bijpassende videoclips. In september 2023 heeft ze opnieuw een single en bijpassende videoclip gemaakt die binnenkort worden uitgebracht. Je vindt de muziek van Elisa op youtube.com/user/PUURdeband1