Zomerpret 2023 afgesloten

Zomerpret 2023 afgesloten
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Sabrina Koster

Na zes weken vakantie beginnen de basisscholen in Velsen weer op maandag 4 september. En met het afsluiten van de zomervakantie, is ook Zomerpret 2023 afgelopen. Vanaf 22 juli konden kinderen van 4 tot 12 jaar elke dag tijdens de zomervakantie meedoen aan activiteiten. Van theater, sport en spel, museum tot stormbaan, dans, muziek en nog veel meer activiteiten. Op vrijdag 1 september werd Zomerpret 2023 officieel afgesloten.

De afsluiting werd op vrijdag 1 september georganiseerd door Kuijpers Sports, Stichting de Baan, de SIG en Welzijn Velsen. Kids konden genieten van een springkussen en andere activiteiten op het veld bij hockeyclub Strawberries. Tijdens deze middag was er speciale aandacht voor kwetsbare kinderen, kinderen met een verstandelijke beperking en vluchtelingen. De coördinatie van de activiteiten lag dit jaar bij Welzijn Velsen.