Luister terug: Maarten Redeker over Summer Park Sessions

Luister terug: Maarten Redeker over Summer Park Sessions
Maarten Redeker

Chris Schrijver

In de uitzending van Kijk in de Wijk, zaterdag 26 augustus was Marlenne Schrijver de vaste gast. Marlenne is één van de vaste gasten van het radioprogramma Kijk in de Wijk. Ze had Maarten Redeker voor een interview in het tweede uur van het programma uitgenodigd. Maarten is zeer veelzijdig en speelt o.a. in diverse landelijke producties. En is elke dinsdag als zangcoach actief in de zangstudio aan de Kennemerlaan. En natuurlijk producent van het Summer Park Session event te Velserbeek.

Maarten Redeker was voor een interview in de studio uitgenodigd. Hij gaf in dit interview inzicht hoe hij al vroeg op het Ichthus met musical en zingen in aanraking kwam. De smaak te pakken kreeg “van dit wil ik” en zijn opleiding in deze richting hierin verder vervolgde. Tevens gaf hij inzicht waar hij op dit moment in landelijke producties optreed. Met tot slot een gedetailleerd overzicht van het programma van het komend Summer Park Sessions event 2023 in het park Velserbeek het weekend van vrijdag 8 september t/m zondag 10 september.

Luister hieronder het hele interview terug.

Dit was de eerste aflevering van Kijk in de Wijk na de zomerstop.  De eerstvolgende uitzending is op zaterdag 2 september van 10:00 tot 12:00. In het tweede uur interviewt Marlenne dan Chris Elbing van de stichting Socius.