Een tijdelijk locatie voor de Bibliotheek en BuitenGewoon

Een tijdelijk locatie voor de Bibliotheek en BuitenGewoon

Aangeleverd

De verbouwing van het gebouw van de Bibliotheek en BuitenGewoon in Velserbroek start in het 3e kwartaal van 2023. Het is niet mogelijk om het gebouw open te laten tijdens de verbouwing, dat geeft veel overlast voor de gebruikers en de bezoekers. Daarom verhuizen de Bibliotheek en BuitenGewoon naar een tijdelijk gebouw.

De Bibliotheek verhuist deze zomer naar De Beekvliet aan de Aletta Jacobsstraat. In deze school achter De Hofstede krijgen zij tijdelijk de beschikking over een aantal klaslokalen. Vanaf begin september gaat deze tijdelijke locatie van de Bibliotheek open. De Bibliotheek is van maandag 7 augustus tot en met zaterdag 2 september gesloten om op te ruimen, in te pakken en te verhuizen. Kijk voor meer informatie over de tijdelijke locatie op de website van de Bibliotheek.

BuitenGewoon verhuist half augustus naar Jongerencentrum De Koe. In deze locatie van Welzijn Velsen zetten zij hun activiteiten voort totdat de bestaande locatie is verbouwd. Rond april 2024 is het nieuwe gebouw klaar.

Wilt u via een nieuwsbrief op de hoogte blijven van de verbouwing van het gebouw van de Bibliotheek in Velserbroek en BuitenGewoon aan het Maan Bastion in Velserbroek? Stuur dan een mail naar mbotman@velsen.nl.