Luister terug: Ben Wellink bij Kijk in de Wijk

Luister terug: Ben Wellink bij Kijk in de Wijk

Richard van Dorp

In de uitzending van Kijk in de Wijk op zaterdag 29 juli 2023 was John van Opijnen te gast. John is één van de vaste gasten van het radioprogramma en zal in de toekomst vaker komen aanschuiven om te komen vertellen over de toekomstplannen van IJmuiden en zal af en toe ook zelf een gast uitnodigen. John is voorzitter van de Huurdersraad van Woningcorporatie Woningbedrijf Velsen, gids van Forteiland en de nieuwe sluis.

John had Ben Wellink uitgenodigd in de studio. Ben Wellink is Secretaris van Odd Fellows en kwam vertellen over het mysterieuze verenigingsgebouw gevestigd aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid waar leden fysieke bijeenkomsten en sociale activiteiten onderhouden, maar ook over de lange historie die de Velsense Odd Fellows heeft. Wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op de website: oddfellows-velsen.nl

Luister hieronder het hele interview terug.

Dit was de laatste aflevering van Kijk in de Wijk voor de zomerstop. De komende drie weken van augustus is er geen uitzending van Kijk in de Wijk. Dit in verband met diverse vakanties. De eerste uitzending zal weer op zaterdag 26 augustus met een gast.