Dorpsfeest Santpoort 2023 volg je bij RTV Seaport

Dorpsfeest Santpoort 2023 volg je bij RTV Seaport

Sabrina Koster

Deze week is RTV Seaport veel in Santpoort te vinden! Vanaf deze zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus barst daar het Dorpsfeest Santpoort weer los. RTV Seaport brengt komende week de beelden bij jou in de huiskamer en op je socials!

De vrijwilligers van RTV Seaport werken staan al in de startblokken om de acht dagen van het feest vast te leggen. Elke dag is er een camerateam aanwezig bij de activiteiten die in Santpoort georganiseerd worden. De sfeerimpressie zie je meestal aan het eind van elke dag op de online kanalen van RTV Seaport, en de volgende dag ook op de televisiezender.

De televisiezender staat in zijn geheel in het teken van het Dorpsfeest. Daar zie je de nieuwe reportages, maar ook blikken we terug naar vorige jaren met beelden uit het archief. Kijk mee naar reportages uit 2013, 2014, 2017 en zelfs 1998!

De televisiezender van RTV Seaport is te zien op Ziggo kanaal 37, KPN 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv/. Verder kun je RTV Seaport volgen op FacebookTwitter en Instagram. Meer informatie over de activiteiten van het dorpsfeest vind je hier.