Aftredende bestuursleden Dorpsfeest Driehuis geridderd

Aftredende bestuursleden Dorpsfeest Driehuis geridderd

Sabrina Koster

Vier bekende gezichten van het Dorpsfeest Driehuis hebben afgelopen editie afscheid genomen van hun positie. Op de laatste dag van het dorpsfeest, op 8 juli, werden zij in het zonnetje gezet en bedankt voor hun jarenlange inzet. Zij werden bovendien benoemd tot ‘ridder in de orde van Dorpsfeest Driehuis’.

Bestuursleden Eric van der Does, Ron Haver, Stefan van der Putten en Paul Wolfs geven het stokje door. In het programmaboekje van het Dorpsfeest kwamen de vertrekkende mannen al uitgebreid aan het woord. Zij kijken terug op een mooie periode met veel mooie herinneren – ook al gingen er ook wel eens dingen (bijna) mis..

Al 13 jaar in touw
Een deel van het bestuur is al sinds 2010 betrokken. Tijd om plaats te maken voor een nieuwe generatie, stellen zij. Naast hen zijn Joost Vermeer en Louis van Galen al 4 jaar actief binnen het bestuur. Zij krijgen versterking van nieuwe bestuursleden Floris Vogel en Marc Vonden Hoff.

‘Geridderd’
Voor de gelegenheid van het afscheid werd op de zaterdagmiddag tijdens het Dorpsfeest (een lookalike van) de koning uitgenodigd om een belangrijke handeling uit te voeren. Hij benoemde de vier mannen tot ‘ridder in de orde van Dorpsfeest Driehuis’ en bedankte hen voor de vele onvergetelijke momenten namens alle inwoners van Driehuis. “Vandaag eren wij hun onvermoeibare inzet en onbaatzuchtige bijdrage aan dit dorp.”

Bekijk hier de beelden: