Luister terug: Lydia Moreira bij Kijk in de Wijk

Luister terug: Lydia Moreira bij Kijk in de Wijk

Richard van Dorp

Zaterdag 8 juli 2023 was Lydia Moreira te gast in het radioprogramma Kijk in de Wijk bij RTV Seaport. Lydia Moreira kwam in de studio vertellen over haar werkzaamheden bij Huis van de Wijk De Dwarsligger in IJmuiden, De Stek in Velsen-Noord, Wonen Plus, maar ook over het aankomende Zomerpret dat voor kinderen vanaf 4 tot 12 jaar dat van 22 juli tot 1 september wordt gehouden in de gehele Gemeente Velsen.

Meer informatie over de activiteiten is te vinden op: https://www.welzijnvelsen.nl/

Lydia is één van de vaste gasten van het radioprogramma en zal in de toekomst vaker komen aanschuiven om te komen vertellen over de activiteiten in de buurthuizen en haar werk bij Welzijn Velsen. Ook bellen we bij Kijk in de Wijk om de week met Lydia om de activiteiten door te nemen.

Kijk in de Wijk is iedere zaterdagochtend van 10 tot 12 uur te beluisteren via de Ether 107.8 FM en via de digitale kanalen Ziggo 37 en KPN 1490.

Luister hier het hele interview terug.