Toptennis en toppadel bij Groeneveen dit weekend  

Toptennis en toppadel bij Groeneveen dit weekend  

Aangeleverd

Aanstaand weekend zijn er weer prachtige wedstrijden te bewonderen op het park van Groeneveen Tennis & Padel in Santpoort-Noord. Op zaterdag 24 en zondag 25 juni organiseert Groeneveen voor de 10e keer het landskampioenschap voor de regiokampioenen van de zaterdagteams tennis.  

Voor het huisvesten van de landskampioenschappen maakt de KNLTB nog steeds graag gebruik van de Santpoortse faciliteiten en ervaring in het organiseren van een dergelijk evenement. Ook dit jaar zal het park in Santpoort-Noord er door vrijwilligers weer klip en klaar bij liggen. Vele andere vrijwilligers zetten weer hun beste beentje voor om er tijdens het evenement een groot feest van te maken. Groeneveen zal gastheer zijn van de Dames-, Heren- en Mixteams, die kampioen geworden zijn in de 5 landelijke regio’s op de zaterdag. Deze teams worden aangevuld met door de KNLTB uitgegeven wildcards.  

Vorig jaar (2022) werden de volgende clubs landskampioen 

  • Heren: TC Krimpen – Krimpen (4e keer) 
  • Dames: TV de Bijvanck – Blaricum (3e keer) 
  • Gemengd: De Gouw – Zaandam (1e keer) 

Wethouder Bram Diepstraten zal op zaterdag 24 juni om 10.45 uur het toernooi officieel openen en om stipt 11:00 uur starten de halve finales. Zondag worden de finales gespeeld, gevolgd door de prijsuitreiking rond 17.00 uur.  

Bezoekers zijn van harte welkom om te komen kijken naar dit tennisevenement van hoog niveau! De toegang tot het Groeneveen Tennis & Padel park is gratis en uiteraard is de kantine open.  

Wil je op de hoogte blijven van het verloop van dit landskampioenschap, kijk dan op de website ltcgroeneveen.nl of like Groeneveen op Facebook en/of Instagram.  
 
Padel 
Tegelijk met de tennis landskampioenschappen speelt op zaterdag, het 1e herenteam padel hun eredivisie competitie wedstrijd. In de wintercompetitie werden ze verrassend 2e van Nederland en natuurlijk hopen ze ook in deze zomercompetitie ver te komen. De mannen van Groeneveen hebben in hun eerste twee wedstrijden uitstekend weerstand geboden. Aanstaande weekend kan het eredivisieteam de playoffs halen, ze zijn wel afhankelijk van de resultaten van 2 andere teams , nl. Peakz uit Utrecht en Shot uit Zeist. 

Voldoende aanleiding dus Groenveen park te bezoeken voor toptennis én toppadel.