Interviews met Davey en Erwin Haarmans

Interviews met Davey en Erwin Haarmans

Richard van Dorp

Iedere zaterdagmiddag van 14 tot 16 uur presenteert Richard van Dorp het Nederlandse verzoekplatenprogramma “Op Verzoek” bij RTV Seaport Radio. Op 24 juni 2023 zal Richard om 14.15 uur live in de uitzending gaan bellen met Davey over zijn nieuwe single “Ik Wil Jou” en om 15.15 uur met Erwin Haarmans over zijn nieuwe single “Groener Gras”.

Na z’n voorgaande spraakmakende single “De weekend-veganist” presenteert de uit IJsselstein afkomstige zanger Erwin Haarmans de opvolger “Groener gras”. We kennen die uitdrukking natuurlijk als één van de bekendste spreekwoorden die ons land rijk is en heeft als betekenis dat je niet ontevreden moet zijn met wat je hebt.

De vorige single van Davey dateert alweer van een jaar geleden. Hij heeft de tijd genomen om na te denken wat hij als volgende nummer wilde uitbrengen en dat is een zomers, vrolijk uptempo nummer geworden dat je lekker mee kan zingen, mooier kan de zomer niet beginnen.

Ter promotie van de nieuwe single’s zal Richard ze op RTV Seaport ten gehore brengen.