Top 2000 Concert in de Engelmunduskerk

Top 2000 Concert in de Engelmunduskerk

Alex Perukel

Op zaterdagavond 17 juni is er in de tuin van de Engelmunduskerk een concert. Een projectkoor van 55 zangers zingen verschillende nummers uit de top 2000. Zo zullen er tussen de liedjes door korte teksten worden verteld in het thema van de avond; “In het licht van geloof, hoop en liefde”.

De Engelmunduskerk is zich aan het voorbereiden voor morgen, zaterdag 17 juni. De kerk organiseert een concert met een koor en muzikanten, waar de top 2000 in wordt gezongen. Het koor is onder leiding van Aldert Fuldner. Met Arthur Postma als pianist, Martijn Mansvelder is er als bassist en Jip Teule is de drummer. Waarbij er nummers zoals ‘We will rock you’, ‘Door de wind’, ‘Mag ik dan bij jou’ en nog meer gespeeld zullen worden.

Het thema van de dag is “In het licht van geloof, hoop en liefde”. Tussen de verschillende liedjes wordt het thema toegelicht in verschillende teksten. De entree om het concert bij te wonen is gratis. Wel wordt er gevraagd om zoveel mogelijk met de fiets te komen, vanwege de weinige parkeerplaatsen in Velsen-Zuid.