Bouwplaats Hofgeest open voor publiek; Dag van de Bouw

Bouwplaats Hofgeest open voor publiek; Dag van de Bouw

Op zaterdag 17 juni aanstaande kan iedereen een kijkje achter de bouwdoeken nemen bij Hofgeest Buiten aan de Broekeroog in Velserbroek. Doorgaans is de bouwplaats van De Bie Infra en HBB verboden toegang, maar tijdens de Dag van de Bouw is deze van 9:00 tot 12:00 uur opengesteld voor het publiek.

Bij de Hofgeest in Velserbroek ligt er momenteel een grote bouwplaats voor de bouw van een nieuwe woonwijk. Een wijk waar woningen en appartementen worden gebouwd in de achterhoek van het dorp. Desondanks alle werkzaamheden die er momenteel bezig zijn, staat morgenochtend, zaterdag 17 juni, toch de bouwplaats even open voor publiekelijk bezoek.

Vanwege de Dag van de Bouw zet de Bie Infra de hekken van 9:00 tot 12:00 uur wijd open voor iedereen die geïntresseerd is in het project. Men kan langs komen om te zien en ontdekken wat er allemaal te pas komt bij de bouw van een compleet nieuwe wijk. Met een goede uitleg over het project, kan je zelf ook even kijken hoe de bouw werkt door bijvoorbeeld het besturen van een elektrische kraan.

Ben Muller, hoofuitvoerder van De Bie Infra: “Er valt bij ons een hoop te zien en mee te maken op zaterdag 17 juni. Van dichtbij kun je nu zien wat er allemaal op de bouwplaats gebeurt. Ik nodig iedereen uit om de wereld achter de bouwdoeken te komen ontdekken. We beantwoorden graag alle vragen die mensen hebben. Het wordt een leuke dag voor jong en oud!”