Sport- en Cultuurmarkt in IJmuiden

Sport- en Cultuurmarkt in IJmuiden

Op zaterdag 17 juni is de tweede editie van de Sport- en Cultuurmarkt. Bij het stadspark aan het Gijzenveltplantsoen in IJmuiden starten de activiteiten vanaf 11 uur ’s ochtends. Leuke activiteiten, verschillend eten om uit te proberen en een goed moment om een beetje met elkaar te verbinden.

De markt is opgezet door Sportloket Velsen, Stichting Welzijn Velsen en Sportsupport Kennemerland. Hun initiatief is om de bewoners van Velsen met elkaar te verbinden door middel van sport en cultuur. Zo organiseren zij de markt met verschillende activiteiten waar je van 11 uur ‘s ochtends tot 16 uur ’s middags kan deelnemen.

Een podium waar de hele middag muziek wordt gedraaid. Diverse kraampjes met eten en drinken. Activiteiten waar je meekan doen met volleybal, basketbal of één van de verschillende (dans)clinics. En natuurlijk zijn er ook een paar springkussen om het af te ronden. Zo is er voor ieder wel wat te doen op de markt en anders is het ook gewoon mogelijk om even te socialiseren met de medemens die er rondloopt.

“Lekker eten, gezelligheid, cultuur snuiven en sporten.”