Verkoop woningen Landje van Sinneveld in Santpoort-Zuid van start

Verkoop woningen Landje van Sinneveld in Santpoort-Zuid van start

Aangeleverd

A.s. donderdag 8 juni start Wilma Wonen met de online verkoop van de 11 nieuwbouwwoningen van Landje van Sinneveld in Santpoort-Zuid. Belangstellenden zijn op vrijdag 9 juni van harte welkom bij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars om de verkoopbrochure af te halen. In Landje van Sinneveld komen 4 halfvrijstaande villa’s en 7 vrijstaande villa’s naar een ontwerp van architect Studio DWP.

Landje van Sinneveld is ultiem landelijk door de aangrenzende schapenweide en het vrije zicht op de weilanden, aan de overzijde van het spoor. De 11 riante villa’s (circa 201 tot 208 m2) zijn ontworpen in een charmante jarendertigarchitectuur en hebben een royale living, leefkeuken en tuinkamer. Elke woning krijgt twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Marieke Schellens, Verkoopmanager bij Wilma Wonen vertelt: “We kijken er erg naar uit om de belangstellenden te ontmoeten en hen de mooie brochure te overhandigen. Wie hier een woning koopt, komt op een bijzondere plek te wonen. Het is een ultiem landelijk buurtje en voor kinderen is het een veilige plek om op te groeien. Hier vind je rust, maar met het gezellige Bloemendaal, Haarlem en het strand dichtbij”.

Informatie start verkoop

Vanaf donderdag 8 juni om 15.00 uur staan alle verkoopstukken, zoals de plattegronden, de optietekeningen en definitieve prijzen op de projectwebsite. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk. Vrijdag 9 juni staat het verkoopteam bij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars klaar om de brochure te overhandigen en vragen van belangstellenden te beantwoorden. De inschrijving van de woningen sluit op woensdag 21 juni om 23.59 uur.


Locatie en start bouw

Landje van Sinneveld komt in het verlengde van de Litslaan in Santpoort-Zuid, naast de historische boerderij Sinneveld aan de Bloemendaalsestraatweg. Op deze unieke plek is de rijke historie gekoesterd en goed gekeken naar de kwaliteiten in de omgeving. Zoals het er nu naar uit ziet start aannemingsbedrijf Kuin het vierde kwartaal van 2023/ het eerste kwartaal van 2024 met de bouw van de 11 villa’s. Voor meer informatie over de nieuwbouwwijk: www.landjevansinneveld.nl