Coach Betty Schouten te gast in Helden van Velsen

Coach Betty Schouten te gast in Helden van Velsen
©RTV Seaport

Netty Struijs

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 18 tot 19 uur coach Betty Schouten onze gast in de studio van RTV Seaport.

Betty Schouten is coach en eigenaar van het bureau Beyond Stress, gevestigd in Driehuis. Over haar praktijk vertelt ze online het volgende: “Al meer dan 35 jaar heb ik ervaring in coaching, alternatieve geneeswijze, verpleegkunde en vitaliteitkunde. Met mijn kennis en ervaring, ben ik mij de laatste 10 jaar gaan toespitsen op een steeds groter wordend probleem in de maatschappij: stress & burn-out.”

Betty is actief in de Velsense samenleving, onder andere als lid van Rotary Club Velsen, binnenkort als voorzitter. In haar vrije tijd gaat Betty met haar man Gert graag uit zeilen vanaf Marken.

Rond half 7 bellen we met wethouder Sander Smeets over de Verhuisregeling Ouder Worden & Prettig Wonen. Deze regeling biedt vanaf 1 juni inwoners van 65 jaar en ouder de mogelijkheid om hun huidige huurwoning met trappen te ruilen voor bijvoorbeeld een gelijkvloerse sociale huurwoning.

De presentatie van het live radioprogramma is in handen van Martijn Mewe en Netty Struijs. 

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether op107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.